Mag ik me even voorstellen

Ik ben Claudia Neef. Ik ben al 26 jaar actief in het onderwijs. Eerst 10 jaar in het speciaal onderwijs en inmiddels alweer 16 jaar in het regulier basisonderwijs. In mijn werk ben ik mij altijd op de sociale-emotionele ontwikkelingen van kinderen blijven richten.

De voldoening in mijn werk krijg ik door kinderen verder te helpen in hun ontwikkeling. Soms zie je dat een kind tegen iets aanloopt waar het zelf niet uit komt. Dan zou je verdere hulp willen bieden. Dit zette mij aan om de HBO- opleiding voor Kindercoach te gaan volgen. Tijdens deze opleiding krijg je veel inzicht hoe het kind deze struikelblokken kan oplossen. Het maakte mij heel enthousiast mijn empathisch vermogen te kunnen gebruiken en kinderen te begeleiden met de zoektocht naar hun oplossing. Na het verkrijgen van mijn diploma heb ik  daarom mijn eigen praktijk opgezet.

Woorden die mij kenmerken zijn: op zoek naar positieve intentie, toegankelijk, sensitief, enthousiast, zonder oordeel, open, empathisch en geduldig.

Wie ben ik, Claudia Neef, taadaa kindercoaching